Overzicht

Smart living: Hoe smart is jouw huis?

Smart home bedienen

Smart living oplossingen maken je leven een stuk makkelijker én leuker. Verlichting die vanzelf aan gaat als het begint te schemeren, buitendeuren die openvliegen zodra je in de buurt bent en jouw favoriete muzieklijst die vanzelf afspeelt als je beneden komt. Het klinkt allemaal ideaal. In deze blog leggen wij de nadruk op smart living oplossingen, waarmee jij jouw veiligheid een boost geeft.

Buitenverlichting voorzien van bewegingssensoren

Buitenverlichting die automatisch aanspringt als jij je tuin inloopt, is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend veilig. Je zet hiermee ongewenste bezoekers letterlijk en figuurlijk in de spotlights.

Buitencamera’s

Inbrekers hebben een hekel aan (slimme) camera’s. Bij LOXUP begrijpen we dit wel. Zelfs wanneer je niet thuis bent, weet je altijd wat er rond je huis gebeurt. En wordt er een beweging geconstateerd, dan krijg je hier een melding van en kun je live meekijken.

Tip van onze LOXUP partners: “Koppel de bewegingssensor van je buitencamera aan je buitenlamp(en). Hierdoor blijft niets en niemand onopgemerkt.”

 

Alarmsysteem

Wil je een inbreker helemaal de stuipen op het lijf jagen? Dan werkt een alarmsysteem altijd! Doet zich een verdachte situatie voor terwijl jij van huis bent? In veel gevallen kun je op afstand handmatig het alarm aanzetten.

 

Zelfsluitende sloten

Wist jij dat er nog steeds (te) veel mensen vergeten hun voordeur op slot te draaien als ze weggaan? Hiermee vergroot je de kans op een inbraak aanzienlijk! Aan de hand van de flippermethode is een inbreker met een stuk plastic snel én geluidloos binnen. Met een zelfsluitend slot behoort dit probleem tot het verleden.

Gratis advies en ondersteuning

Wil jij jouw huis upgraden naar een smart home? Laat je dan goed adviseren en informeren door de LOXUP partner in jouw regio. Onze ervaren experts komen vrijblijvend bij je langs en voorzien je van een advies op maat afgestemd op jouw wensen, doelen, situatie en budget.