Overzicht

Huis beveiligen met camera's

Huis beveiligen met een camera

Met een beveiligingscamera voel je je vaak een stuk veiliger. Camera’s schrikken niet alleen inbrekers af, maar bieden je ook de mogelijkheid te zien wat er in en rond je huis gebeurt. Ook als je even niet thuis bent! Zo heb je altijd en overal de controle. Jan Evert van de Fliert van Van de Fliert Inbraakbeveiliging uit Barneveld weet écht alles van beveiligingscamera’s en licht de voordelen voor je uit.

 

24/7 controle (op afstand)

Ben jij op vakantie en wil je weten wat er in en rond je huis gebeurt? Met beveiligingscamera’s is dit geen probleem! “De meeste camerasystemen koppel je in een handomdraai aan de bijbehorende app. Hier kun je live ‘inloggen’. Ook op afstand houd jij dus eenvoudig een oogje in het zeil”, aldus Jan Evert.

 

Meldingen

“Bijna alle beveiligingscamera’s zijn anno nu uitgerust met bewegingssensoren. Wordt er in en rond jouw huis beweging geconstateerd, dan krijg je hier automatisch een melding van op jouw mobiele telefoon. Je kunt hierdoor snel actie ondernemen mocht dit nodig zijn. Ook kun je de bewegingssensor koppelen aan je buitenlamp(en). Hierdoor vallen mensen met verkeerde bedoelingen extra op en zullen ze er snel vandoor gaan, legt Jan Evert uit.

 

Praten met de mensen die voor je deur staan

In veel gevallen kun je ook praten met mensen die voor je deur staan. “Ben je niet thuis en wordt er aangebeld? Dan kun je aangeven dat je er even niet bent. Het aannemen van een pakketje kan dus gewoon op afstand! Maar ook ongewenst bezoek schrik je op deze manier ook eenvoudig af”, vertelt Jan Evert.

 

Wist je dat…

... er in Nederland zo’n anderhalf miljoen particuliere beveiligingscamera’s hangen? Daarvan zijn er tweehonderdduizend aangemeld bij de politie.

 

Meld je camera aan bij de politie

“Ik adviseer mijn klanten altijd hun beveiligingscamera aan te melden bij de politie via Camera in beeld. Zowel huiseigenaren als bedrijven kunnen dit vrijwillig doen. Is er bij jou in de buurt een misdaad gepleegd of ingebroken? Dan kan de politie beelden opvragen en de daders sneller pakken”, legt Jan Evert uit.

 

De juiste beveiligingscamera’s

Wil jij je huis beveiligen met beveiligingscamera’s? Van de Fliert Inbraakbeveiliging uit Barneveld voorziet je graag van gratis advies en ondersteuning! “Ons team is gespecialiseerd in beveiligingscamera’s. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar het juiste systeem én komen de boel vakkundig voor je installeren ook”, aldus Jan Evert.

 

Maak kennis met Van de Fliert Inbraakbeveiliging uit Barneveld!

 

Altijd een slotenmaker bij jou in de buurt

Kom je niet uit de regio Barneveld? Ontdek snel een betrouwbare slotenexpert bij jou in de buurt en laat je adviseren!