Overzicht

Ultieme beveiligingstips

Beveiligingstips

Met een paar simpele aanpassingen, kun jij de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Maar wat moet je hier precies voor doen? En waar moet je op letten? Wij hebben de beste beveiligingstips voor je verzameld, zodat jij met een gerust hart de deur uit kunt. Doe er je voordeel mee!

Tip 1. Doe voor vertrek de LOXUP check

Extra controle voor vertrek is essentieel! Doe alle ramen en deuren dicht én op slot. Onze regel is: Onbezorgd van huis vertrekken? Eerst je beveiliging checken! 

Tip 2. Laat geen sleutels aan de binnenkant van de deur zitten

Hiermee maak je het inbrekers wel heel eenvoudig om je huis binnen te komen.

Tip 3. Laat een bewoonde indruk achter

Een lampje laten branden, post uit de brievenbus laten halen, een auto voor de deur zetten, je tuin bij laten houden; het zijn allemaal kleine dingen die ervoor zorgen dat een inbreker denkt dat jij thuis bent. Hierdoor is de kans groot dat hij jouw huis overslaat.

 

Tip 4. Kijk verder dan alleen de voordeur

Zorg dat al je buitendeuren goed beveiligd zijn met hoogwaardige én gecertificeerde beveiligingsproducten. 

 

Tip 5. Vraag de buren een oogje in het zeil te houden

De postbode? De buren? Een inbreker? Wie houdt er een oogje in het zeil als jij van huis bent? Het is altijd fijn om te weten dat een vertrouwd iemand de boel in de gaten houdt. 

 

Tip 6. Ruim ladders en kliko’s op

Ladders, kliko’s, tuinapparatuur; je staat er wellicht niet bij stil, maar hiermee bied jij een inbreker verdomd handige tools om bij je in te breken. Berg alles dus netjes op!

 

Tip 7. Boek een beveiligingscheck aan huis

Twijfel jij aan de beveiliging van je woning? Boek dan snel een beveiligingscheck aan huis, zodat jij met een gerust hart de deur uit kunt.