Overzicht

Beveiligingscheck aanvragen

Beveiligingscheck aanvragen

Vraag eenvoudig én gratis een beveiligingscheck aan

 

Heb je twijfels met betrekking tot de beveiliging van jouw woning? Vraag dan direct een beveiligingscheck aan! In het stappenplan hieronder leggen we je haarfijn uit hoe dit in z'n werk gaat.

 

  1. Voer in onze partner locator je postcode in en selecteer een slotenexpert bij jou in de buurt.
  2. Neem contact op met de desbetreffende slotenexpert en maak een afspraak voor een ‘LOXUP beveiligingscheck aan huis’.
  3. De slotenexpert uit jouw regio komt langs en bekijkt kritisch je huidige situatie. De professional voorziet je van waardevolle en relevante tips die je direct in de praktijk kunt brengen.
  4. De slotenexpert overhandigt een deskundig adviesrapport op maat. In slechts één oogopslag zie jij hoe het met de beveiliging van jouw woning gesteld is. Vanzelfsprekend is hierin een overzichtelijke lijst met verbeterpunten meegenomen. 

Vraag hier direct een beveiligingscheck aan huis aan

 

Maak jouw huis boefproof! 

Je hebt het adviesrapport ontvangen van onze expert. LOXUP biedt je op deze manier inzicht in het beveiligingsniveau van jouw woning. Wij vinden het belangrijk dat je je veilig voelt, maar vinden het nóg belangrijker dat je ook daadwerkelijk veilig bent. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een vervolgafspraak met de desbetreffende slotenexpert uit jouw regio te plannen en de eventuele verbeterpunten direct aan te pakken. Zo weet je 100% zeker dat jouw huis inbraakveilig is. 

 

  1. Neem contact op met de desbetreffende slotenexpert en maak een vervolgafspraak voor een ‘LOXUP beveiligingsupgrade aan huis’.
  2. De slotenexpert uit jouw regio komt langs en verbetert jouw huidige situatie.
  3. In een handomdraai is jouw woning boefproof verklaard en kun jij onbezorgd genieten!

 

Vind snel de LOXUP partner in jouw regio!