Overzicht

Slot (laten) vervangen?

Slot laten vervangen

Wil je jouw slot laten vervangen? Of is jouw slot aan vervanging toe? Schakel dan direct de hulp van LOXUP held Eefting Inbraakpreventie in! Eigenaar André Eefting is een vakman in hart en nieren. Hij heeft niet alleen in een handomdraai jouw slot gefixt, maar gaat direct preventief te werk. Het resultaat? Maar liefst 80% minder kans op een inbraak. Weer een zorg minder!

 

Ultieme beveiliging

Om het je makkelijk te maken, hebben we de drie ingrediënten voor de ultieme beveiliging van jouw buitendeur voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat nodig is om boeven buiten de deur te houden. “Houd er rekening mee dat wanneer er een onderdeel ontbreekt, de kans op een inbraak direct toeneemt. De ketting is nou eenmaal zo sterk als de zwakste schakel”, legt André uit.

Tip van André: Voor het beveiligen van jouw deur, kies je voor veiligheidsproducten voorzien van het SKG® logo. Dit keurmerk geeft aan dat het product getest is op inbraakwerendheid.

 

1. Cilinder

De cilinder vormt de basis van jouw deurbeveiliging. “Veel mensen onderschatten de functie hiervan. Ze investeren in een duur slot, maar vergeten de cilinder. Een cilinder beschermt je slot, dus het is van groot belang dat deze van goede kwaliteit is. Ik adviseer altijd een SKG*** cilinder. Deze cilinder is de beste én veiligste in z’n soort en wordt standaard geleverd met een certificaat. Hiermee kan alleen jij je huissleutel bij laten maken”, aldus André.
Tip van André: Een SKG*** cilinder beschermt je slot tegen verschillende inbraakmethodes!

 

2. Slot

Sloten zijn er in verschillende soorten en maten. Maar hoe weet je nou welk slot geschikt is voor jouw woning? “Een slot met een SKG keurmerk is goedgekeurd én gecertificeerd; een must als het op je beveiliging neerkomt. Hoe meer sterren, hoe inbraakwerender en dus veiliger jouw slot is”, legt André uit.

 

Driedubbele beveiliging
Een slot kun je op één, twee of zelfs drie punten sluiten. “Tegenwoordig worden er eigenlijk alleen maar driepuntssluitingen geplaatst. Ook nieuwbouwwoningen worden standaard opgeleverd met een driepuntsslot. Vanzelfsprekend is deze variant het veiligst, omdat je hiermee in één handomdraai een driedubbele beveiliging creëert”, vertelt André.


Tip van André: Met een driepuntsslot kies je voor een combinatie van veiligheid én gemak. Wil je meer comfort? Kies dan voor de elektronische variant! Dit slot draait jouw deur automatisch op slot zodra je de deur achter je dichttrekt.

 

3. Beslag

Het beslag op je buitendeuren kun je zien als de finishing touch van jouw beveiliging. Ook dit onderdeel beschermt je slot. “Omdat veiligheidsbeslag niet zichtbaar aan de buitenzijde van jouw deur gemonteerd is, kan een inbreker het beslag nooit zomaar verwijderen. Extra veilig dus! Daarbij komt dat je met speciaal anti-kerntrekbeslag de populaire inbraakmethode kerntrekken voorkomt. Ideaal!

Twijfels?
Is jouw slot aan vervanging toe of twijfel je aan de beveiliging van jouw woning? Schakel direct de hulp van André in. Zijn team staat 24/7 voor je klaar!

Lees hier meer over Eefting Beveiliging!
Kom je niet uit de buurt van Assen? Vind hier de slotenmaker in jouw buurt!