Overzicht

Oktober is woonmaand

  • Advies
Woonhuis

Hoe houd je je woning stylish verantwoord én veilig?

De woonmaand is los! Gaat jullie hart ook sneller kloppen van een complete make-over en ben je van plan de boel thuis flink onder handen te nemen? Denk dan ook meteen aan de beveiliging van jouw huis. Beetje zonde als je kersverse interieur straks foetsie is! LOXUP geeft tips!

(Extra) beveiligen van de buitendeuren

Nu de dagen korter en donkerder worden, is de kans op een inbraak een stuk groter. Geen overbodige luxe dus om het beveiligingsniveau van jouw buitendeuren op te krikken. Vervang eenvoudig jouw oude beslag door anti-kerntrekbeslag. Hiermee voorkom je de populairste inbraakmethode kerntrekken. Benieuwd naar alle andere veel voorkomende inbraakmethodes? In deze blog lichten we ze voor je uit én bieden we je meteen de oplossing. Wel zo veilig!

Tip: Benieuwd hoe veilig jouw voordeurslot is? Je checkt het hier in 1 minuut!

Kinderkamerstyling

De meiden van het populaire platform Kindermusthaves hebben er onlangs nog een blog aan gewijd. Ook zij herkennen de problemen. Want hoe houd je die kinderkamers kids proof en tegelijkertijd stylish verantwoord? En nog belangrijker: Hoe houd je de ruimte veilig? Bij Kindermusthaves weten ze hoe je de kinderkamer pimpt, maar wat de beveiliging betreft hadden ze geen idee. Daarom schakelde ze via LOXUP een slotenexpert in de buurt in en gaven hun deur- en raambeveiliging een flinke upgrade. Wil jij dit ook? Hier vind je een betrouwbare slotenexpert in jouw buurt!

Veilig ventileren

Zeker in het najaar is het belangrijk én fijn om regelmatig een raam open te zetten. Maar hoe veilig is dit eigenlijk? En kan dat wel als je van huis bent? In deze blog vertellen we je alles over veilig ventileren. Zo weet jij hoe je die frisse en gezonde lucht binnenhaalt en tegelijkertijd inbrekers buiten houdt.

Donkere dagen alert

Twijfel jij aan de beveiliging van je woning en wil je boefproof de donkere dagen doorkomen? Boek dan makkelijk én snel een beveiligingscheck aan huis! De slotenexpert uit jouw buurt komt dan bij je langs wanneer het jou uitkomt en checkt je hele woning. Zo kun jij zorgeloos genieten van het najaar!