Overzicht

Veilig ventileren

Veilig ventileren

Je raam altijd veilig op een kier

We zijn meer dan ooit met onze gezondheid bezig en willen ons allemaal fitter en energieker voelen. Wist je dat minstens 30 minuten per dag het raam open zetten hier al een positieve bijdrage aan kan leveren? Je houdt hiermee immers je zuurstofgehalte op peil. En daar worden we allemaal een gelukkiger mens van! Maar hoe halen we die frisse én gezonde wind binnen en houden we tegelijkertijd inbrekers buiten?

Hoe houd je inbrekers buiten?

Het antwoord is heel simpel: Je ramen voorzien van goede beveiligingsproducten. Hiermee zet je jouw raam veilig op een kier en komt er geen inbreker naar binnen. Een goede raambeveiliging is, zeker nu er meer dan ooit geventileerd wordt, essentieel. Met de juiste beveiligingsproducten kun jij onbezorgd een boodschapje doen zonder eerst alle ramen dicht te doen. Onthoud dat traditionele raamsluitingen vaak niet geschikt zijn om inbraakproof te ventileren.

Tip: Veilig ventileren in de kinderkamer

Denk ook eens aan het beveiligingsniveau van bijvoorbeeld de kinderkamer. Hoe fijn is het als je met een gerust hart het raam open kunt zetten terwijl je kind in dezelfde ruimte aan het spelen is?

Gratis advies over veilig ventileren

Wil jij meer weten over veilig ventileren en de opties en mogelijkheden die er zijn? Neem gerust contact op met één van onze aangesloten partners. Zij zijn dé specialisten als het om het veilig openen en sluiten van ramen en deuren gaat.

Najaarstip: Boek een beveiligingscheck

Vraag een beveiligingscheck aan huis aan. De slotenexpert bij jou in de buurt komt dan bij je langs en neemt de beveiliging van jouw woning onder de loep. Je krijgt, op basis van jouw situatie, nog een advies(rapport) op maat ook!