Bij LOXUP kun je rekenen op betrouwbare tarieven

Tarieven

Tarieven

LOXUP staat onder meer bekend om transparantie en betrouwbaarheid. Ons netwerk aan slotenexperts bestaat dan ook uit vakmannen die streven naar perfectie. En dit alles voor een eerlijke prijs.

Bij LOXUP krijg je vooraf altijd een indicatie van onder andere de voorrijkosten en geldende uurtarieven. Vanzelfsprekend komen deze tarieven overeen met de bedragen die je achteraf op de factuur terugziet. Tevens vragen onze LOXUP slotenmakers nooit om een aanbetaling. Betrouwbare slotenmakers klaren eerst de klus en zorgen dat jij veilig bent; de betaling volgt later.

Speciaal voor jou hebben wij, samen met onze LOXUP slotenexperts, een handig overzicht gemaakt van alle kosten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!

 

Voorrijkosten

Vanaf 55,- (doordeweeks) tot 150,- (onregelmatige tijden of weekenden). Exclusief arbeid.

 

Arbeid

Uurtarief vanaf 55,- (doordeweeks) tot 175,- (onregelmatige tijden of weekenden). In sommige gevallen (bijvoorbeeld bij een korte afstand) worden er geen voorrijkosten berekend.

 

(Schadevrij) openen deur

Vanaf 70,- tot 150,-. Exclusief eventueel materiaal.

 

Vervangen meerpuntssluiting, scharnieren en kommen

Ca. 399,- tot 550,-.

 

Vervangen (veiligheids)beslag

Ca. 70,- tot 100,- afhankelijk van de gekozen uitvoering.

 

Vervangen cilinder

Vanaf 40,- tot 150,- afhankelijk van de gekozen SKG, en eventuele patenten/sleutelcertificaten.

 

Openen kluis

Vanaf 150,-.

 

Een betrouwbare slotenmaker berekent op een correcte manier zijn of haar kosten en hanteert duidelijke tarieven. Deze tarieven zijn dan ook compleet. Dit betekent dat kosten voor het bedrijfspand, magazijn, bus, verzekeringen, personeel, opleiding, gereedschap, voorraad, risico en service onder andere zijn meegenomen. 

Op zoek naar een betrouwbare slotenexpert? Ontdek hier de LOXUP partner bij jou in de buurt!