Overzicht

Schuurbeveiliging: Hoe veilig is jouw schuur?

Schuurbeveiliging: Hoe veilig is jouw schuur?

Vergeet je schuurdeur niet op slot te doen!

Onze schuurtjes staan bomvol knappe spullen waarvan de waarde flink kan oplopen. Bakfietsen, elektrische fietsen, scooters, speelgoed voor de kinderen; het wordt er allemaal liefdevol gestald. Maar hoe veilig zijn die schuurtjes nou eigenlijk? Ruud van Vollevelde, eigenaar van Mastermate Ruvo, waarschuwt mensen alerter te zijn op schuurbeveiliging en geeft advies.

 

Schuur steeds populairder onder inbrekers

"Steeds meer inbrekers richten hun pijlen op de schuur. En groot gelijk hebben ze! De beveiliging hiervan laat nogal wat te wensen over. Sterker nog; veel mensen vergeten nog regelmatig hun schuurdeur op slot te draaien. En dat terwijl we toch echt allemaal waardevolle spullen in de schuur hebben staan. Onbegrijpelijk!", legt Ruud uit. 


Spot je (schuur)slot

"Het is heel belangrijk om verder te kijken dan alleen de beveiliging van je voordeur. De schuurdeur wordt vaak vergeten. Met de online check van LOXUP weet je binnen één minuut hoe veilig jouw schuurslot is, ideaal! Doe de test en schakel direct mijn hulp in voor advies en ondersteuning als dit nodig is. Ik sta in de regio Noord-Holland graag voor je klaar", vertelt Ruud. Kom je niet uit de regio? Vind dan hier een slotenexpert bij jou in de buurt.

Tip: Heb je twijfels met betrekking tot jouw beveiliging? Vraag dan een gratis beveiligingscheck aan huis aan door een slotenexpert bij jou in de buurt!


3x zo veilig

"Voor een optimale beveiliging, adviseer ik mijn klanten altijd alle buitendeuren te voorzien van een driepuntssluiting. Hiermee creëer je een driedubbele beveiliging in een handomdraai" aldus Ruud. 

Tip: Pak, zeker nu het voorjaar is, ook de beveiliging van je schuurdeur mee.  Bekijk onze LOXUP pakketten en ontdek de mogelijkheden!

 

Één sleutel voor al je buitendeuren

Wist je dat je met slechts één sleutel al je buitendeuren kunt bedienen? "Hier heb je zogenaamde gelijksluitende cilinders voor nodig! Hiermee ben je nooit meer op zoek naar de juiste sleutel en voorkom je volle sleutelbossen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor gratis hulp of advies", sluit Ruud af. 

 

Betrouwbare slotenmaker in de buurt

Kom je niet uit Noord-Holland, maar ben je wel op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in jouw buurt? LOXUP heeft de beste slotenmakers voor je verzameld. Vind hier de slotenmaker in jouw buurt.