Overzicht

Je huis extra beveiligen doe je zo

Je huis extra beveiligen

Met de tips van Stijlplus wordt het een fluitje van een cent!

Je huis extra beveiligen kostbaar? LOXUP partner Stijlplus in Wateringen laat zien dat het anders kan! Eigenaar Roland Kruissen neemt je bij de hand en deelt de beste tips. Zo geef jij in een handomdraai de beveiliging van je woning een upgrade. Waar wacht je nog op?

 

Laat je woning controleren door een deskundige slotenmaker

Eerlijk is eerlijk; het is handig om te weten wat de actuele beveiligingsstatus van jouw woning is. Afhankelijk hiervan kun je een plan van aanpak maken. “Wij merken dat er in het Westland steeds vaker wordt ingebroken. Dit komt onder andere omdat veel woonwijken verouderd zijn. Ons advies is dus altijd om je huis goed te laten controleren door een deskundige slotenmaker. Met een LOXUP beveiligingscheck weet je meteen waar je aan toe bent en kun je de pijnpunten direct aan (laten) pakken”, aldus Roland.

Vraag hier direct een gratis beveiligingscheck aan

Controleer regelmatig het hang- en sluitwerk op je buitendeuren

 

Na de beveiligingscheck, ontvang je een adviesrapport. Zie dit als een handig overzicht met aanbevelingen. Je kunt op save spelen door direct alle beveiligingspunten door een LOXUP partner te laten doorvoeren, maar volgens Roland kan het ook anders. “Stijlplus staat in de regio bekend om het bieden van maatwerk. Ieder huis is anders en de wensen van de bewoners lopen aardig uiteen. Wij willen mensen een veiliger gevoel geven. Uit ervaring weten wij dat je vaak zelf op een laagdrempelige manier al veel kunt doen om je huis extra te beveiligen. Check bijvoorbeeld regelmatig je sloten in en het beslag op je buitendeuren. Voldoet dit nog aan de laatste eisen?”, legt Roland uit.

Check hier hoe veilig jouw buitendeuren zijn

Vrijblijvend advies op maat

Stijlplus zet zijn deuren wagenwijd open voor vrijblijvend advies en ondersteuning met betrekking tot inbraakpreventie. “Wij merken dat mensen bij ons aankloppen als er al is ingebroken en het te laat is. Het zou zo mooi zijn al men vooraf actie onderneemt, zodat een inbraak voorkomen wordt. Het is vaak zo simpel en hoeft echt niet duur te zijn” licht Roland toe. Hieronder deelt hij zijn beste (en makkelijkste) beveiligingstips.  

 

De beste (én makkelijkste) beveiligingstips van Stijlplus


1. Laat geen sleutels aan de binnenkant van de deur zitten.
2. Doe ramen en deuren dicht én op slot als je van huis gaat. Vergeet jij regelmatig de deur op slot te draaien? Kies dan voor een zelfsluitend slot!
3. Plaats anti-kerntrekbeslag op je buitendeuren. Hiermee voorkom je de inbraakmethode kerntrekken.
4. Plaats buitenverlichting met een bewegingsdetectie, waarmee je inbrekers afschrikt.
5. Laat bij afwezigheid altijd een lampje branden.

 

Wil jij meer weten over het (extra) beveiligen van je woning? Neem gerust vrijblijvend contact op met Stijlplus (regio Westland) of een andere LOXUP partner bij jou in de buurt!

 

Vind hier de LOXUP partner in jouw buurt