Overzicht

Hoe herken je een malafide slotenmaker?

Malafide slotenmaker

Malafide slotenmakers; we hebben er helaas nog steeds mee te maken. Als je in nood bent, wil je één ding: Zo snel mogelijk geholpen worden. We begrijpen dat je in alle haast misschien geneigd bent om het eerste de beste zoekresultaat in Google aan te klikken. Houd er alleen rekening mee dat dit niet altijd de verstandigste keuze is. Waarom? Omdat malafide slotenmakers verschillende trucjes uithalen om met hun advertenties bovenaan de zoekopdrachten te komen. Malafide slotenmakers herkennen?  LOXUP deelt een aantal tips, zodat jij straks niet alleen snel, maar ook goed geholpen wordt door een betrouwbare slotenexpert.

Online onderzoek

Allereerst is het geen onverstandig idee om uit te pluizen met wat voor slotenmaker je te maken hebt. Een beetje online research is zo gedaan en geeft je vaak al waardevolle informatie. Professionele slotenexperts hebben een website voorzien van belangrijke en relevante informatie. Denk hierbij aan een logo, diensten en beschikbare certificaten.

Tip: Staat er geen adres op de website vermeld, dan weet je vaak al hoe laat het is. Ook aan de hand van het KvK-nummer, kun je een bedrijf eenvoudig achterhalen. Maak hier gebruik van!

Reviews

Een andere manier om een betrouwbare slotenmaker te herkennen is door positieve ervaringen en reviews van anderen. Met een review help je niet alleen het bedrijf zelf, maar ook de mensen die op een later moment op zoek zijn naar een vakkundige slotenspecialist.

Transparantie met betrekking tot prijzen

Betrouwbare slotenmakers bieden je vooraf altijd een indicatie van de kosten. Wij adviseren je dan ook om een offerte aan te vragen en vooraf geen aanbetalingen te doen en vooral niets te ondertekenen. Betrouwbare slotenmakers klaren eerst de klus en zorgen dat jij veilig bent; de betaling volgt later.

Tip: Een betrouwbare en ervaren slotenmaker rekent overdag gemiddeld tussen de € 75,- en € 100,- voor een buitensluiting.

Hoogwaardige producten en gereedschappen

Daarbij komt dat vakmannen met hoogwaardige gereedschappen werken en er alles aan  doen om de schade aan jouw buitendeur te beperken. Een malafide slotenmaker daarentegen zadelt je niet alleen op met een torenhoge rekening, maar laat je ook achter met een beschadigd slot. Hierdoor ben je letterlijk en figuurlijk nog veel verder van huis.

Bedrijfslogo

Betrouwbare slotenmakers herken je vaak ook aan hun logo dat duidelijk zichtbaar is op hun website, kleding en bus. Malafide slotenmakers dragen vaak geen merknaam, omdat ze regelmatig van bedrijfsnaam veranderen.

Op zoek naar een betrouwbare slotenmaker?

Geen zin in al dat uitzoekwerk? Wij geven je groot gelijk! LOXUP heeft de beste, betrouwbaarste en meest ervaren slotenmakers van Nederland al voor je verzameld. Check snel onze partner locator en ontdek de LOXUP partner in jouw buurt!

Tip: Ben of ken jij een betrouwbare en gecertificeerde slotenmaker die nog niet is aangesloten bij LOXUP? Laat het ons direct weten!

Meld onbetrouwbare slotenmakers

Heb jij een slechte ervaring met een slotenmaker of ben je opgelicht? Meld de slotenmaker dan direct bij ACM ConsuWijzer. Zo houden we met elkaar Nederland veiliger!