Overzicht

Deur of slot kapot?

Deurslot repareren

Technisch Bureau TVDL helpt!

Is je deur of slot kapot, dan kan dit vervelende situaties opleveren. Zeker als je je eigen huis niet meer in kunt! Twan van der Leeden, eigenaar van Technisch Bureau TVDL, is de LOXUP held van het zuiden. Hij deelt zijn beste tips, zodat jij weet wat je te doen staat in (nood)situaties.

Dat jij in paniek bent wanneer je jouw deur niet meer open krijgt, is volkomen logisch. Toch is het verstandiger je hoofd koel te houden. De oplossing is soms niet ver te zoeken namelijk. Met jarenlange ervaring in het openen én repareren van ramen en deuren, weet het team van Technisch Bureau TVDL precies hoe jij moet handelen.

Tip 1. Check je sleutels

“Het kan zijn dat er niets mis is met de deur of het slot, maar met jouw sleutel. Heb je een andere huissleutel? Probeer die dan eens! Wanneer je de deur dan nog niet open krijgt, ligt dit hoogstwaarschijnlijk aan de cilinder. Neem in dat geval contact met ons (regio Limburg) of een andere LOXUP partner op”, adviseert Twan.

Vind de LOXUP partner in jouw regio!

Tip 2. Controleer je slot in een open én gesloten deur

Wist jij dat veel houten deuren in de zomer uitzetten door de warmte? Hierdoor kan het zomaar zijn dat jij je deur niet meer (goed) open krijgt. “In dit geval is je slot niet kapot, maar valt het slot niet meer in de sluitplaat. Wij bieden je hier verschillende oplossingen voor”, legt Twan uit. Neem gerust contact op met de LOXUP held in jouw buurt voor een advies op maat afgestemd op jouw situatie, wensen én budget.

Vind de LOXUP partner in jouw regio!

Tip 3. Test je slot zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde

“Soms krijg je je deur aan de binnenzijde wel open met de sleutel, maar aan de buitenzijde niet. In dat geval is de cilinder de boosdoener en functioneert er één kant niet naar behoren. De kans is groot dat de cilinder uitgedroogd is. Een slotspray doet wonderen in dit geval”, aldus Twan.

Let op: Gebruik vooral geen olie of ander smeermiddel!

Tip 4. Inspectie aan huis

Krijg je met bovenstaande tips jouw deur nóg niet open? Dan adviseren we je direct contact op te nemen met de LOXUP held uit jouw regio. De betrouwbare slotenmaker komt dan langs wanneer het jou uitkomt en inspecteert de situatie grondig. In de regio Limburg staan Twan en zijn team 24/7 voor je klaar!

Handig: Alle LOXUP helden zijn open en transparant over zowel de te verrichten werkzaamheden als de prijzen. Zo weet jij vooraf waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

Ontdek de LOXUP held in jouw buurt!