Overzicht

Verhuisd? Vervang direct je cilinders!

Cilinders vervangen bij verhuizing

Cilinderles van Kees de Raaf, eigenaar van Veiligheids-sloten.nl

Ben je onlangs verhuisd? Dan snappen wij dat je genoeg aan je hoofd hebt! Toch is het belangrijk om de beveiliging van jouw nieuwe stulpje niet uit het oog te verliezen. Om de kans op een inbraak te verkleinen, is het noodzaak om direct je cilinders te vervangen. LOXUP held Veiligheids-sloten.nl in Rotterdam is dé expert op het gebied van cilinders. Na een cilinderles van eigenaar Kees de Raaf weet jij precies waarom jij jouw cilinderzaakjes op orde moet hebben.

Cilinders vervangen

Wist jij dat gemiddeld 8 van de 9 huiseigenaren twee sleutels weggeeft? Helemaal geen probleem natuurlijk! Maar op het moment dat je een woning koopt, is het wel fijn om alle sleutels te krijgen tijdens de sleuteloverdracht. “Uit onderzoek blijkt dat dit lang niet altijd gebeurt. Je hebt dus geen idee wie er allemaal met de sleutels van jouw nieuwe huis rondloopt. Vervang daarom direct je cilinders zodra je je nieuwe woning betrekt”, legt Kees uit.

Het doel van een cilinder

De boodschap is duidelijk: Meteen die cilinders vervangen dus. Maar hoe weet je nou welke cilinder geschikt is? “Veel mensen realiseren zich niet dat een cilinder de basis van de deurbeveiliging vormt. Cilinders beschermen je deur tegen populaire inbraakmethodes. Denk hierbij aan kerntrekken en de klopsleutelmethode. Een goede, veilige én gecertificeerde cilinder is dus geen overbodige luxe”, vertelt Kees.

Ontdek het uitgebreide assortiment cilinders van Veiligheids-sloten.nl

Waar moet ik op letten bij het kopen van een cilinder?

Wil je nieuwe cilinders kopen? Hieronder heeft Kees de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies waar je op moet letten.

1. De dikte van jouw buitendeur: Hoe dikker de deur, hoe langer de cilinder.
2. SKG keurmerk: Hoe meer sterren, hoe veiliger de cilinder.

Advies van Veiligheids-sloten.nl: Plaats altijd een kwalitatief hoogstaande SKG*** veiligheidscilinder in je buitendeur. Deze voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Cilinder vervangen

Het mooie is dat het vervangen van een cilinder een fluitje van een cent is. Je dient alleen de juiste cilindermaat te weten. Wil je hier graag hulp bij? Het professionele team van Veiligheids-sloten.nl helpt jou bij je zoektocht naar de juiste cilinder. “Middels een videocall krijgen we snel jouw wensen én situatie in kaart. Hierdoor kunnen wij je advies op maat bieden. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom in Rotterdam”, aldus Kees.

Plan direct een adviesafspraak bij Veiligheids-sloten.nl wanneer het jou uitkomt!

Kom je niet uit de regio Rotterdam? Ontdek de LOXUP held in jouw buurt!