Overzicht

Slimme deursloten: Op welke manieren open je een slim deurslot

Slimme deursloten: Op welke manieren om je een slim deurslot

Tegenwoordig kunnen we bijna alles bedienen met een mobiel of een afstandsbediening! Maar waarom dan je voordeur niet? Met de mogelijkheden van een slim deurslot gaan letterlijk én figuurlijk deuren voor je open. Luciën van Rossum, eigenaar van Van Rossum Beveiligen in Zwolle, heeft speciaal voor jou alle opties op een rijtje gezet. Lees snel verder en zeg je sleutelbos maar gedag!

 

Afstandsbediening

Hoe handig zou het zijn als je op afstand je voordeur al kunt openen, zodat je linearecta je huis in kunt lopen met die zware boodschappentas? "Een afstandsbediening biedt je luxe, comfort en gemak. Een simpele druk op de knop is voldoende om jouw voordeur te openen. Ideaal", aldus Luciën.

 

Pincode

"Een pincode is de ideale oplossing voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het enige dat jouw zoon of dochter nodig heeft om het huis binnen te komen, is een viercijferige code. Hiermee kunnen de kids altijd naar binnen, ook als jijzelf even niet thuis bent. Een bijkomend voordeel is dat verloren huissleutels tot het verleden behoren", gaat Luciën verder.

 

Vingerscan

Ook de vingerscan is een goede en veilige optie. "Je vinger raak je nooit kwijt, heb je altijd in de buurt én heeft geen batterij. De vingerscanner werkt daarom altijd en is niet alleen verdraaid handig, maar ook heel veilig! Het werkt heel simpel. Je legt je vinger op de scanner, de vingerscanner herkent jouw unieke vinger op verschillende punten et voilà je voordeur vliegt open. Makkelijker kan niet", legt Luciën uit. 

 

Mobiel

Een app op je mobiel biedt uitkomst voor iedereen die wilt zien wie jouw deur geopend heeft. "Met een app op je mobiel mis je geen moment en heb je altijd en overal jouw voordeur in de smiezen! Met een virtuele sleutel kun je zelfs iemand op afstand (tijdelijk) toegang verlenen tot jouw woning. Ideaal voor bijvoorbeeld de schoonmaakster of de loodgieter! En natuurlijk open je jouw voordeur ook eenvoudig in de app", aldus Luciën.

 

Gratis advies op maat

Wil jij graag meer informatie over het openen van jour (voor)deur zonder sleutels? Neem dan gerust contact op met Van Rossum Beveiligen uit Zwolle. De specialisten van Van Rossum Beveiligen voorzien je niet alleen van advies op maat, maar komen in de regio Zwolle ook gratis bij je langs voor een beveiligingscheck aan huis. Kom jij niet uit de buurt van Zwolle? Ontdek dan hier de LOXUP partner in jouw regio.