Overzicht

Deur openen zonder sleutel

Deur openen met een mobiel

Sleutel(s) vergeten, sleutels binnen laten liggen of sleutel aan de binnenkant laten zitten? Met de juiste toegangscontrole kom jij altijd binnen, no matter what! Franklin Sierkstra, eigenaar van Donders Security, weet werkelijk waar álles van sleutelloze toegangscontrolesystemen. Hij legt je haarfijn uit hoe jij de beveiliging van jouw woning een upgrade geeft én jij fluitend zonder sleutels de deur uit kunt. Makkelijker kan niet!

 

Je deur openen zonder sleutels

Je deur openen zonder dat hier een sleutel aan te pas komt. Dit willen we toch allemaal? “Sleutelloze toegangscontrolesystemen maken je leven een stuk makkelijk. Je deur is in veel gevallen altijd goed afgesloten én je opent jouw voordeur met een smartphone, pincode of je vingerafdruk. Hoe makkelijk kan het zijn”, aldus Franklin. Voor het gemak heeft hij de voordelen voor je op een rij gezet.


De voordelen van toegangscontrole

 

 • Beveiligingboost
  Bewoners, kinderen én eigendommen zijn beter beschermd.
 • Flexibiliteit
  Je bepaalt eenvoudig wie er wanneer toegang heeft tot jouw woning.
 • Gebruiksvriendelijk
  Je opent je voordeur waar en wanneer jij dat wilt.
 • Altijd en overal controle
  Je bent 24/7 op de hoogte van wie waar is geweest.
 • Geen sleutelstress
  Bij sleutelverlies hoef je geen sloten te vervangen.

 

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole is het geautoriseerd én gecontroleerd toegang verlenen aan gebruikers van een woning, appartement, kantoor of ander gebouw. “Het grote voordeel van toegangscontrole is dat je precies weet wie waar en wanneer naar binnen is geweest. Dit verhoogt de mate van beveiliging”, legt Franklin uit.

 

Deur openen met telefoon

De vraag naar slimme sloten blijft groeien. Ook bij Donders Security is dit niet onopgemerkt gebleven. “Er is een duidelijke verschuiving zichtbaar in de markt van mechanische (sleutel)beveiligingen naar elektronische deuroplossingen. Mensen willen gewoon de hoogste mate van veiligheid gecombineerd met comfort en gemak. Al jaren openen we auto’s met een afstandsbediening. Waarom zou dit voor een huis niet kunnen? Door de enorme IT ontwikkelingen wordt ook software meer geïntegreerd in nieuwe beveiligingsoplossingen. Hierdoor is het mogelijk je voordeur te openen met bijvoorbeeld je smartphone”, vertelt Franklin.

Verloren (digitale) sleutels

“Maar een smartphone kun je toch ook verliezen of kan gestolen worden? Het zijn vragen die ik regelmatig voorgeschoteld krijg. En inderdaad, je kunt je mobiel kwijtraken. Maar door gebruik te maken van slimme technieken en Cloud oplossingen, kan men op afstand de desbetreffende digitale sleutels blokkeren. Zo houd je ongewenste gasten dus altijd buiten”, aldus Franklin.

 

Geef jij je kind een sleutel mee?

Sleutelbeheer kan een flinke uitdaging zijn, zeker met kinderen. Een verloren huissleutel kan grote gevolgen hebben. “Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de cilinders en het (laten) maken van nieuwe sleutels. Het is gewoon gedoe! Dan is het toch veel gemakkelijker om snel je verloren sleutelhanger of pasje te blokkeren en een nieuw exemplaar te programmeren? Open jij je voordeur al met je smartphone, dan is het aanvragen van een nieuwe digitale sleutel genoeg. Simpel zat”, legt Franklin uit.

 

LOXUP beveiligingscheck aan huis

Er zijn diverse systemen verkrijgbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is er voor iedere situatie én voor ieder budget wat wils! “Bij Donders Security bieden wij voor elke deur altijd een passende oplossing. Vanzelfsprekend kijken onze specialisten hierbij naar het totaalplaatje. We kunnen wel een nieuw slot in de deur plaatsen, maar dit schiet niet op als de rest van de beveiliging niet op orde is. Naast de installatie, bieden wij onze klanten altijd vrijblijvend advies op maat”, aldus Franklin.

Tip voor de zomer:
“Als erkend LOXUP partner, kun je bij ons ook een gratis beveiligingsscan inplannen. Hiermee weet jij zeker dat je huis veilig (genoeg) is. Ideaal voor de zomer!”

Plan hier jouw gratis LOXUP beveiligingscheck aan huis!

 

Waarom Donders Security?

Op diverse manieren kan Donders Security toegang tot jouw woning of appartement realiseren. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden én voordelen van toegangscontrole? Maak dan snel een afspraak met één van de experts van Donders Security!

“Met toegangscontrole is sleutelbeheer veiliger én makkelijker. Kies voor veiligheid, inzicht, gemak en flexibiliteit met een toegangssysteem van Donders Security B.V.”


Kom jij niet uit de regio Tilburg? Vind dat hier de LOXUP partner in jouw buurt!