Terug

Ter Brugge Bouw

Adresgegevens
Grotestraat 80
7622 GN BORNE
Nederland
Openingstijden
Maandag 08.00 - 17.00
Dinsdag 08.00 - 17.00
Woensdag 08.00 - 17.00
Donderdag 08.00 - 17.00
Vrijdag 08.00 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over de LOXUP partner

Ter Brugge Bouw in Borne is een klein bouwbedrijf met korte lijnen en een direct contact met de klant die altijd en overal centraal staat. De passie van de specialisten van Ter Brugge Bouw in Borne is om jouw bouwwensen te realiseren. En dit alles met ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw, uit- en verbouw, renovatie en onderhoud. Het personeel van Ter Brugge Bouw is gekwalificeerd en vakbekwaam. Daarnaast hebben ook zij dezelfde passie voor het bouwen en het realiseren van kwalitatief mooie bouwwerken.

Bij Ter Brugge Bouw vinden ze het belangrijk dat jonge mensen goed opgeleid worden. Dat is ook de reden dat ze aangesloten zijn bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Onderaannemers waarmee Ter Brugge Bouw de bouwwerken realiseert, zijn eveneens vakbekwaam en staan ook bekend om hun kwaliteit. Vanzelfsprekend vindt de aansturing en afstemming door Ter Brugge Bouw plaats.

Ter Brugge Bouw in Borne is aangesloten bij Bouwend Nederland; de vereniging van bouw- en infrabedrijven, mmm aanbieder en daarnaast ook lid van Stichting Bouwgarant.