Overzicht

Verhuizen? Met de LOXUP checklist voorkom je onaangename verrassingen

  • Tip

Verhuizen? Vergeet de beveiliging niet!

Verhuizen zou voor iedereen een pop the champagne moment moeten zijn. Toch blijkt er bij een verhuizing nogal wat op je af te komen en sta je lang niet overal bij stil. LOXUP begrijpt dat de beveiliging van je nieuwe stulpje niet bovenaan je to do lijst staat. Wij leggen je uit waarom dit juist wel een essentieel onderdeel van jouw verhuisplan zou moeten zijn én hebben een handige checklist voor je samengesteld.

Stap 1: Vervang direct de cilinders
Uit onderzoek blijkt dat bij de sleuteloverdracht lang niet alle sleutels ingeleverd worden. Conclusie? Je hebt geen idee wie er allemaal met een sleutel van jouw nieuwe woning rondloopt. Vervang dus direct de cilinders van je buitendeuren! Onze aangesloten partners adviseren je hier graag over.

Bron: Stichting Nationale Inbraakpreventie Weken

Stap 2: Grip op je sleutelbeheer
Onthoud goed aan wie je de sleutels van jouw kersverse woning geeft en leen ze alleen uit aan mensen die je vertrouwt. Een sleutel is eenvoudig gekopieerd! Liever je voordeur openen zonder sleutel? Ontdek de mogelijkheden!

Stap 3: Plan een beveiligingscheck aan huis
Het is altijd goed om, zeker in het geval van een nieuwe woning, met een kritische blik naar de kwaliteit van het hang- en sluitwerk te kijken. Je buitendeuren van gloednieuwe cilinders en sleutels voorzien terwijl de sloten aan alle kanten rammelen, heeft geen zin. Tip: Plan een beveiligingscheck aan huis, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van jouw droomhuis. Enjoy!