Overzicht

Back to school

  • Tip

Back to school

Geef jij je kind al een huissleutel mee?

De zomervakantie is (bijna) voorbij en veel scholen openen vanaf vandaag weer hun deuren. Helaas betekent dit ook dat het ochtendritueel er een tikkeltje anders uit ziet. Wekkers zetten, kleding klaar leggen, broodtrommels vullen, op tijd de deur uit… Wij kregen wat vragen binnen van bezorgde ouders over het meegeven van de huissleutel aan je kind. Vanaf welke leeftijd doe je dit? En is dit eigenlijk wel zo veilig?

De voordeur openen zonder sleutel


Vroeger was er altijd iemand thuis en hoefde je nooit bang te zijn dat je kind voor een dichte deur stond. Tegenwoordig is dit wel anders. Veel ouders kiezen ervoor hun kind(eren) vanaf ongeveer 9 jaar een huissleutel mee te geven naar school. Ze kunnen op die leeftijd alleen naar huis lopen en kunnen altijd naar binnen, ook als je er als ouder even niet bent. Bij LOXUP zijn we er niet gerust op. Je hoort het (te) vaak dat kinderen de huissleutel verliezen. Met alle risico’s van dien! Daarom bedienen wij liever de voordeur op een sleutelloze manier. Niet alleen handig voor onszelf, maar ook heel veilig voor de kinderen!

Bedieningsgemak én veiligheid gegarandeerd


Bij LOXUP hebben we vier kant-en-klare pakketten voor je samengesteld. Met ons BeSAFE pakket kies je voor een zelfsluitend slot dat jouw voordeur automatisch voor je op slot draait op drie punten. Ideaal! Alsof dat nog niet genoeg is, open je de deur zoals jij dat wilt. Met een afstandsbediening, pincode of vingerscan; het kan allemaal. Een (verloren) huissleutel behoort hiermee tot het verleden. Daarnaast weet je altijd dat de boel goed is afgesloten. En dat is wel zo fijn!

Ontdek de mogelijkheden of laat je adviseren door een LOXUP partner bij jou in de buurt!