Terug

Inbraakpreventie Van Boven

Adresgegevens
Emmakade 40
2411 JB BODEGRAVEN
Nederland
Openingstijden
Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over de LOXUP partner

Inbraakpreventie Van Boven in Bodegraven is gespecialiseerd in het beveiligen van jouw woning. We zijn geen erkend PKVW bedrijf, maar dankzij onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring als erkent preventieadviseur, voeren wij de werkzaamheden uit volgens de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Door deze norm neemt de kans op een inbraak met maar liefst 90% af. De experts van Inbraakpreventie Van Boven hebben veel ervaring op het gebied van het beveiligen van woningen in de bestaande bouw. Dit zijn woningen die langer dan twee jaar geleden zijn opgeleverd.

 

Inbraakpreventie Van Boven beschikt verder uit een eigen slotenmakerij die gespecialiseerd is in raam- en deurtechniek. Is je sleutel afgebroken of heb je jezelf buitengesloten? Geen zorgen, wij helpen je de deur te openen. Wil je een nieuw en tevens inbraakwerend slot? Wij checken op locatie of de deur nog van goede kwaliteit is. Is dat het geval dan wisselen we het oude slot om voor een nieuw slot met hoge mate van inbraakwerendheid (SKG gekeurd) inclusief veiligheidsbeslag met antikerntrek. De oude deur geeft je weer en veilig gevoel! Is de deur zelf ook aan vervanging toe? Geen probleem! Het leveren van binnen- en buitendeuren van het merk Albo behoort ook tot één van onze kwaliteiten. Kortom, een combinatie die vele voordelen biedt; wij zijn in staat om ramen, kozijnen en/of deuren na een inbraak of bij houtrot op een vakkundige wijze te repareren.

 

Zoek je naar betrouwbaarheid, kwaliteit en service, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Houd niet alleen inbrekers, maar ook muggen buiten de deur dankzij de Toppoint Insect Screents!

Projecten Inbraakpreventie van Boven 

Hieronder tref je enkele voorbeelden van projecten van Inbraakpreventie van Boven. Neem voor meer informatie over ons bedrijf gerust een kijkje op onze website