Terug

Eefting Inbraakpreventie vof

24/7 service
Elektronische oplossingen

Adresgegevens
Portugallaan 20
9403 DS ASSEN
Nederland
Openingstijden
Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.01
Woensdag 08.00 - 18.02
Donderdag 08.00 - 18.03
Vrijdag 08.00 - 18.04
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over de LOXUP partner

Eefting Inbraakpreventie in Assen is al sinds 2002 een erkend en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Met jarenlange ervaring op het gebied van inbraakpreventie is Eefting Inbraakpreventie een allround specialist op het gebied van (elektrische) sloten, alarminstallaties, camerasystemen en toegangstechniek. De wensen van de gebruiker staan bij Eefting Inbraakpreventie altijd voorop.

 

Eefting Inbraakpreventie werkt met een select aantal merken, zorgvuldig en doelbewust gekozen vanwege bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service. Ze werken met flexibele en modulaire producten en systemen, zodat toepassingen ook in de toekomst bruikbaar en betrouwbaar blijven. Functies kunnen worden aangepast naar aanleiding van nieuwe wensen en behoeften of veranderde mogelijkheden, waardoor je niet een geheel nieuw product hoeft aan te schaffen.

 

Eefting Inbraakpreventie kan je een totaalpakket bieden. Hierdoor kunnen bovendien de opties van verschillende systemen worden gecombineerd. Op iedere vraag, zoeken de specialisten van Eefting Inbraakpreventie steeds de meest passende oplossing voor jou!

 

Naast advies, levering en installatie biedt Eefting Inbraakpreventie service en onderhoud. Zo kun je de storingsdienst raadplegen. De specialisten van Eefting Inbraakpreventie zorgen er dan voor dat storingen zo snel mogelijk worden verholpen.