Overzicht

Je voordeur openen zonder sleutels

Je voordeur openen zonder sleutels

Je voordeur openen zonder sleutels?

 

Dit zijn de opties en mogelijkheden!

Tegenwoordig kunnen we bijna alles bedienen met een mobiel of een afstandsbediening! Maar waarom dan je voordeur niet? Er gaan letterlijk én figuurlijk deuren voor je open met de nieuwste mogelijkheden. Speciaal voor jou hebben we alle opties op een rijtje gezet. Lees snel verder en zeg je sleutelbos maar gedag!

 

Afstandsbediening

Hoe handig zou het zijn als je op afstand je voordeur al kunt openen, zodat je linearecta je huis in kunt lopen met die zware boodschappentas? Met een afstandsbediening is een simpele druk op de knop voldoende om jouw voordeur te openen.

 

Pincode

Een pincode is de ideale oplossing voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het enige dat jouw zoon of dochter nodig heeft om het huis binnen te komen, is een viercijferige code. Hiermee kunnen de kids altijd naar binnen, ook als jijzelf even niet thuis bent. Bijkomend voordeel: Verloren huissleutels behoren tot het verleden!

 

Vingerscan

Je vinger raak je nooit kwijt, heb je altijd in de buurt én heeft geen batterij. De vingerscanner werkt daarom altijd en is niet alleen verdraaid handig, maar ook heel veilig! Hoe het werkt? Leg je vinger op de scanner, de vingerscanner herkent jouw unieke vinger op verschillende punten et voilà je voordeur vliegt open.

 

Mobiel

Zien wie jouw deur heeft geopend? Met een app op je mobiel mis je geen moment en heb je altijd en overal jouw voordeur in de smiezen! Met een virtuele sleutel kun je zelfs iemand op afstand (tijdelijk) toegang verlenen tot jouw woning. Ideaal voor bijvoorbeeld de schoonmaakster of de loodgieter! En natuurlijk open je jouw voordeur ook eenvoudig in de app.

 

Bonus

Ga je voor gemak en wil je vanaf nu je deur openen als een pro? Ontdek snel ons BeSAFE en BeCLEVER pakket. Handig: Deze twee LOXUP pakketten zijn standaard voorzien van een HMB driepuntssluiting die jouw deur automatisch op drie punten afsluit als je de deur achter je dichttrekt én HMB veiligheidsbeslag waarmee je de inbraakmethode kerntrekken voorkomt.